Etkinlikler ve Duyurular
Kariyer planlaması yolunda yeni bir adım

10. sınıf öğrencilerimize Mesleki Tercih Envanteri uygulanmıştır. Test sonuçları kapsamlı bir şekilde değerlendirilerek kişiye özgü konsolide rapor oluşturulmaktadır. Her öğrencimiz ve isteyen velilerimiz ile bu testin sonuçlarının nasıl yorumlanacağı ve alan/meslek seçimi ile ilgili bir görüşme yapılacaktır.

Rehberlik Servisi

“Ergenlik Dönemi ve Ergen Aileler” seminerinde Uzm Psikolojik Danışman Meltem Canver Kozanoğlu

-“Ergenlik Dönemi ve Ergen Aileler” seminerinde Uzman Psikolojik Danışman Meltem Canver Kozanoğlu ile; Sağlıklı ergen gelişimi nedir ? Ergen, yetişkinleri neden zorlar?Ergenlikte akran ilişkilerinin  önemi nedir ? Ergenle nasıl iletişim kurulmalıdır  konuları ele alındı.

ergen3.jpg

ergen2.jpg

ergen1.jpg

Çocuk kitabı yazarı, karikatürist, mimar, yazar ve çizer Behiç Ak ilkokul öğrencilerimizle buluştu.

behi_ak.jpg

behi_ak1.jpg

behi_ak3.jpg

Tohum Otizm Vakfı temsilcisi Uzm. Psikolog Sandra Pasensya Duenyas okulumuzda idi.

Tohum Otizm Vakfı temsilcisi  Uzman Psikolog ve Davranış Terapisti Sandra Pasensya Duenyas Tohum Otizm Vakfı'nın çalışmaları hakkında  bilgilendirdi.Lise öğrencilerimiz  Mert Kuzir ve Reysi Bahar   Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde otizm ile ilgili olarak farkındalık yaratmak amacıyla yıl boyunca  çalışmalar yürütecek.

unnamed3.jpg

unnamed.jpg

Weizmann Enstitüsü'nden Prof. Israel Bar Joseph lise öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi.

Limmud'un konuğu olarak İstanbul'a gelen Bar Joseph öğrencilere, İsrail'de bilimin nasıl ilerlediği, dünyada bilimsel araştırmalar ve bilişim, sağlık, teknik buluşlar konusunda nasıl lider konumuna geldiğini aktardı.

weizmann.jpg

<< İlk < Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sonraki > Son >>

Sonuç 1 - 10 (Toplam 145)