Ulus Özel Musevi Lisesi Vakfı Yazdır e-Posta

Ulus Musevi Okulları Vakfı Olarak, Ulusal Eğitim Sisteminin İlke ve Amaçları Doğrultusunda,

"Çağdaş,  Evrensel ve Bilimsel Eğitimi Sunmak ve Yaratıcı Ortamda Üretken Bireyler Yetiştirmek"

ana hedefimizdir.

Bir toplumun ancak düşüncede ve bedende sağlıklı, kültürlü, yetenekli ve duyarlı kuşaklarla ileri gidebileceğine ve eğitimin, çocuklarımızda mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırdığına İnanıyoruz.

Ulus Musevi Vakfı Olarak Ulus Musevi Okulları'ndan yetişen bireylerin eğitimin yanı sıra ulusuna ve cemaatine bağlı, kimlik bilincine sahip kişiler olmaları bizi ümitlendirmektedir.

Bunun sürekliliğini sağlamak üzere, Ulus Musevi Okulları Vakfı olarak bize bağlı olan yuva, ilköğretim ve lisemize üzerimize düşen tüm maddi ve manevi desteği sağlamak görevimizdir.

Sonraki >