Mezunlar Yazdır e-Posta

Okulumuzun kuruluşundan  bu yana var olan Mezunlar Derneği; 2007 senesinden bu yana   börek gününe ek çalışmalarına hızla devam ediyor. Mezunlar Kolunun  etkinlikleri arasında 2000 den fazla mezununun adres, telefon, çalıştığı iş gibi kayıtlarını;  sürekli ve doğru olarak yenileme, sınıf yemekleri düzenleyerek hem sınıfları bir araya getirmek hem de okul öğrencilerine katkı sağlamak; Hanuka bayramının son günlerinde her sene birbirinden değişik konseptlerle mezunlarını bir araya toplamak; Mezunlar sukasında döner yerken şarkılar söylemek; Börek gününde çeşitli ülkelerden mezunlarını ve öğretmenlerini bir araya getirmek; BÖML yi yerinde ziyaret edip eski günleri yerinde yad etmek ve fotoğraflarla ölümsüzleştirmek geliyor.

Bu sene Mezunlar Kolu hedeflerine okul öğrencilerinin kırtasiyelerini sağlamayı ; son sınıf öğrencilerinin sweat shirtlerine imza atmayı; Galata, Balat gibi mezunlarımızın eski oturdukları semtlere profesyonel rehber eşliğinde geziler düzenlemeyi; mayıs ayı sonunda sadece berat alacak değil genç yaşlı tüm mezunlarımızı özellikle küçük çocukları ile birlikte bahar festivalimizde basket,futbol turnuvaları yapmaya ; bir tarafta döner kuyruğunda diğer tarafta çukulata şelalesi veya falafel kuyruğunda eski dostlarla bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Börek gününde okulu hastalıkları nedeniyle ziyarete gelemeyen 60 sene üstü mezunlarımızı evlerinde ziyaret edip onlara beratlarını takdim ediyoruz. Gözlerindeki mutluluğu görmek bize sene içindeki tüm yorgunluklarımızı unutturmakta.

Her sene bünyesine yeni mezunlar katılan Mezunlar Kolu geçen sene başlattığı network toplantısı ile genç yaşlı tüm mezunları aynı ağda toplmaya iş dünyasında da birbirlerinden faydalanmalarını sağlamaya çalışmaktadır.

Tüm iş arayan veya eleman arayan mezunlarımız Mezunlar Kolu'na başvurmaktadır.

Mezunlar Kolu tüm bunların yanında her yıl mezunlarından aldıkları senelik bağışlar ve kermes satışlarıyla ihtiyaçlı okul öğrencilerine ulaşmakta; Unicefe bağışta bulunarak sosyal sorumluluk projesine imza atmakta veya zaten çok iyi derecede olan okulunun eğitim kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalarda bulunmaktadır.

Kış aylarında mezunlarından Rivka Bihar önderliğinde İspanyolca kursları verilmekte ve yine mezunların katkısıyla pilates ve zumba yapılmaktadır.

Tüm mezunlarımızı bizimle birlikte olmaya çağırıyoruz. Tüm faaliyetlerimizde görev alabilirsiniz veya faaliyetlerimize katılarak bizleri destekleyebilirsiniz.

Mezunlar Kolu Başkanı - Berta BANANA

Sonraki >