Anne - Baba Okulu Yazdır e-Posta

Anne-Baba Okulu Bilinçli anne ve babalar çocuklarını büyütürken onun bedensel, psikolojik, sosyal yönden gelişimini yakından takip ediyor, bu konularla ilgili okuyor, gerektiğinde uzman görüşüne başvuruyor. İçgüdüsel dürtülerimiz ve aile büyüklerimizin  tecrübeleri  çok önemli faktörler fakat sürekli değişen ,gelişen dünyaya adapte olabilecek sağlıklı bireyler yetiştirmek için yeterli değil. Sağlıklı bireyler yetiştirmenin yolu  eğitimli , öngörülü, bilinçli bir anne-baba olmaktan geçiyor.

Peki nasıl bir anne-baba olmalıyız? İyi bir anne -baba olmak ne demek_ Mükemmeliyetçi mi olmalıyız? Mükemmel bir kişilik mi yaratmaya çalışmalıyız?

Çocuklarımızın hiç beklemediğimiz tepkilerine nasıl karşılık vermeliyiz? Çeşitli alışkanlıkları nasıl kazandırabiliriz?

"Anne-baba okulu" bu sorularımıza yanıt bulmak üzere yapılandırılmış bir program.  Anne-Baba Okulu

1 ay içinde 5 günlük , akşam saatlerinde düzenlenen bu çalışmaya anne ve babalar birlikte katılıyor.Programın sonunda katılımcılara sertifika veriliyor.

2011 yılında Ekip Norma Razon'la ilkini gerçekleştirdiğimiz Anne- Baba Okulu her yıl sonbahar döneminde okulumuzda gerçekleştirilecek.

Katılım için web sitemizden duyuruları takip ediniz.

< Önceki   Sonraki >