E-posta Koşullar Yazdır e-Posta

kosullar1.jpg Elektronik postalar koşulları :

Elektronik postalar ve beraberinde iletilen tüm bilgi, onay ve her türlü formattaki dosyalar size Ulus Özel Musevi Okulları ("UOMO") tarafından aşağıdaki hüküm ve koşullara göre iletilmektedir.

1. Bu e-postada yer alan bilgiler gizlidir ve kişiye özel olabilir ve sadece gönderildiği kişi ya da kuruma ya da bu bilgileri kullanmaya ya da almaya yetkili diğer kişilere özeldir.
2. Eğer siz doğru kişi değilseniz, bu e-postayı açıklamak, kopyalamak, dağıtmak ya da içeriğine istinaden işlem yapmak tümüyle yasaktır ve kanuna aykırı olabilir. Bu nedenle bu e-postayı yanlışlıkla aldıysanız, bu durumu derhal gönderene haber veriniz ve e-postayı siliniz.
3. Bu e-postanın tarafınıza yanlışlıkla iletilmiş olması yüzünden e-postanın gizli ve kişiye özel niteliği kaybolmaz ya da bu niteliğinden vazgeçilmez.
4. UOMO, bu e-postada yer alan bilgilerin ya da e-postanın kendisinin usulüne göre ve/veya tam iletiminden ya da e-postanın alınmasında yaşanan herhangi bir gecikmeden sorumlu değildir.
5. UOMO, bu e-postanın içeriği ile ilgili olarak hiç bir hukuksal sorumluluğu kabul etmez.
6. UOMO, virüs filtreleme uygulamakla birlikte, e-postanın virüs içermediğini garanti ya da temin etmez.
7. UOMO kurumunda görev alan kişiler "adısoyadı@uoml.k12.tr" kurumsal Google Apps for edu email adreslerini kullanmaktadır.
8. Kurumumuza ilettiğiniz genel sorularınızı email olarak gönderirken mümkün olduğu kadar @uoml.k12.tr email adresinizi kullanınız ve " Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin. " adresine şeklinde gönderiniz. Örn. Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin. , Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin.
Kurumumuzdaki kişilerin email adreslerine ve email listelerimize ulaşmak için link: https://goo.gl/OoAMlm
Not: Bu linke sadece @uoml.k12.tr hesabınız ile oturumunuzu açarak ulaşabilirsiniz.
9. ​Bir çok konuda cevap bulabileceğiniz blog sayfamızı mutlaka ziyaret ediniz, http://blog.uoml.k12.tr

kosullar1.jpg Email communications : terms and conditions

E-mail communications, including any information, content and file attached thereto, are transmitted to you by Ulus Jewish Schools ("UOMO") on the following terms and conditions:

1. The information contained in this e-mail is confidential and may be legally privileged, and is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorized to use it or receive it.
2. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or taking action in reliance of the contents of this e-mail is strictly prohibited and may be unlawful. If therefore you have received this e-mail in error, please notify the sender immediately and then delete it
3. Confidentiality and legal privilege are not waived or lost by reason of mistaken delivery to you of this e-mail.
4. UOMO is not responsible for the proper and/or complete transmission of the information contained in this e-mail or of the e-mail itself nor in any delay in its receipt.
5. UOMO does not accept any form of legal responsibility for the content of this e-mail.
6. Whilst UOMO does employ virus filtering, it provides no guarantee or warranty that the e-mail is virus-free.
7. Every user who works in our institution uses Google Apps for Edu email addresses (@uoml.k12.tr).
8. Please use as possible your institutional email address (@uoml.k12.tr) when you would like to send an email to us or related departmen ( Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin. , Bu e-posta adresi spam korumalıdır. Lütfen JavaScriptleri etkinleştirin. vb.). You can reachour email address list : https://goo.gl/OoAMlm . Note: Login required with your @uoml.k12.tr account for view it.
9. Please visit our blog page where you can find other many more answers http://blog.uoml.k12.tr

< Önceki   Sonraki >