Neden farklıyız?

• Uluslararası çalışmalarımızla değişik kültürleri tanıyan, birçok ülkede dostluklar kuran ve iletişimini yıllarca sürdüren dünya vatandaşı bireyler yetiştiriyoruz. Her yıl aramıza yeni ülkelerden okullar katılarak ağımızı genişletiyoruz.
  • Uluslararası gezilerimizle, yabancı konuklarımıza ev sahipliği yaparak öğrencilerimize İngilizceyi doğal ortamda, günlük yaşamda konuşabilme olanağı sağlıyoruz.
  • Kitaplar okuyarak, gezerek(yurtiçi, şehirler arası, yurtdışı), sosyal çalışmalara aktif katılımla kimlik bilincine ve değerlerine sahip bireyler yetiştiriyoruz.
  • "World Issues" dersleriyle eğitim veriyor ve Sivil toplum örgütlerinde her bir öğrencinin aktif çalışma yapmasını sağlıyoruz.
  • Liseden mezun olmadan üniversite akademik kadrolarından ders alma imkanı sunuyor, öğrencilerimizi ayrıca üniversite sertifikalarıyla mezun ediyoruz.
  • Baby Symphony klasik müzik programı, enstrüman çalışmaları, resim, kayak, windsurf, tasarım, film yapımı, reklamcılık gibi kulüpler, kariyer planlama, yaz stajları, liderlik seminerleri ve nice yeni projeyle her yıl yeniliklere ve ilklere imza atıyoruz.

EN ÖNEMLİSİ

Her bir öğrencinin ayrı bir birey olduğunu, farklı ilgi alanlarına, yeteneklere sahip olduğunu biliyor, öğretmenlerimiz ve rehber danışmanlarımızla çocuklarımızı birebir takip ediyor, yönlendiriyor, yeteneklerinin gelişmesi için olanaklar sağlıyor ve ailelerle sıkı iletişim kuruyoruz.

Tüm bu çalışmaları detaylarını görmek için lütfen Yandaki İkonları tıklayınız.