Destekleriniz İçin Yazdır e-Posta

Sevgili UOMO Dostları,

Eğitim seviyemizi hep daha ileri götürebilmemiz, Türkiye ve dünya platformunda başarılı ve kabul görmüş liseler arasında olabilmemiz ve yerimizi koruyabilmemiz için tüm olanaklarımızı sonuna kadar seferber ediyoruz. Bu çabaların sonucunda okulumuz gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında ciddi başarılara imza atıyor. Öğrencilerimizi ve okulumuzu desteklemeniz için çeşitli seçenekler var. Öğrencilerimizin eğitimine yönelik tam burs veya yarım burs katkısında bulunabileceğiniz gibi, eğitime bütçesine, altyapıya ve projelerimize katkıda bulunabilirsiniz.

Bu konuyla ilgili olarak (212) 282 96 00 numaralı okul telefonundan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Havale ve EFT'leriniz için:

Ulus Özel Musevi 1. Karma Ana ve İlköğretim Okulu

İş Bankası Etiler Şubesi

Şube Kodu 1067

IBAN: TR 150006400000110670594883

(Ulus Özel Musevi 1. Karma Ana ve İlköğretim Okuluna yapılan bağışlar vergiden düşülebilir.)

< Önceki   Sonraki >