• 11. sınıftan itibaren akademik derslerin yanı sıra ilgi alanlarına ve üniversite hedeflerine göre aldıkları seçmeli derslerle öğrencilerimiz iş yaşamına hazırlanıyorlar.

Kod Yazma

Algoritmik düşünme becerilerini arttırmak, ileri düzeyde bilgisayar becerisi kazanmalarını sağlamak amacıyla oluşturduğumuz program çerçevesinde öğrencilerimiz, Python, C++, Java, gibi farklı yazılım dillerini öğreniyorlar.

MOOC (Massive Open Online Courses)

Bu program ile lise öğrencilerimizin MIT, Duke, Stanford, Princeton gibi dünyanın seçkin üniversitelerinden online dersler almasına ve liseden bu üniversitelerin eğitim sertifikalarıyla mezun olmasına olanak sağlıyoruz.

İşletme

Çağdaş işletmeciliğin temel ilkelerinin ele alındığı derslerde teorik bilgileri kullanarak projeler üretiyoruz. Her ay, iş dünyasının farklı, başarılı isimlerini derslere konuk konuşmacı olarak davet ediyoruz.

Müzakere – Arabuluculuk

Temel müzakere tekniklerini öğreniyor, deneyimliyor, konulara farklı bakış açıları ile bakmayı ve hedefe odaklı çözüm üretmeyi öğreniyoruz.

Seçmeli İngilizce

Seçmeli İspanyolca