• Yaratıcı, sanata değer veren, güncel sanatı takip eden, entelektüel bireyler olarak yetişmeleri için sanatsal çalışmalar yürütüyor, sanat çalışmaları ile hayal kurmanın keyfine varmalarını sağlıyoruz.

Derslerde sanatçıları, akımları, çağdaş sanat yapıtlarını tanıtıyoruz. Eser okuma örnekleri ile sanata yaklaşmayı, anlamayı, yorumlamayı öğretiyoruz. Farklı materyallerle kendi eserlerini yaratmaları için teşvik ediyoruz.

Resim Galerimiz

Her ay okulumuzun resim galerisi, alanında başarılı ve sanat dünyasının içinde yer alan sanatçılara, eserlerine ev sahipliği yapıyor. Sergi süresince öğrencilerimiz, sanatçılarla buluşup, eserlerini tanıma ve yorumlama fırsatını buluyorlar.

İzi Erbeş Kültür ve Sanat Etkinliği

Her yıl belli bir tema çerçevesinde resim çizen ve özgün çalışmalar yapan öğrencilerimiz farklı ödüllerle motive ediliyor.

Sergi ve Müze Gezileri

Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında dünyayı dolaşan ve İstanbul’a gelen sergilere, müzelere geziler düzenliyoruz. Öğrencilerimiz özgün eserleriyle Bienallere katılıyor.