• Sporu seven ve yaşam biçimi olarak benimseyen gençler yetiştirmeyi hedefliyor, onları farklı sporlarla tanıştırıyor, ilgi duydukları dallarda kendilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunuyoruz.

Öğrencilerimize sporla ilgili temel bilgi, beceri, tavır ve çalışma disiplini eğitimi veriyoruz. Derslerde futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, korfbol ve kinbol dallarında temel bilgi ve beceriler kazanıyorlar.

Sporcu Konuklarımız

Krav Maga, Squash, Eskrim, kçuluk vb farklı spor branşları ile tanışmalarını sağlamak amacıyla profesyonel sporcuları okulumuzda ağırlıyoruz.

Turnuva ve Yarışmalar

Okul içinde sınıflar arası turnuvalar düzenliyor, okullar arası düzenlenen turnuvalara, farklı yaş kategorilerinde il ve ilçede düzenlenen yarışmalara düzenli olarak katılıyoruz.

Salvo Özsarfati Spor Ödülleri

Salvo Özsarfati Spor Ödülleri, Türkiye’de, İstanbul İli ve Beşiktaş İlçesi Okulları arasında düzenlenen turnuvalarda ve okullar arası özel turnuvalarda centilmence yarışan, okulumuzu başarıyla temsil eden öğrencilere verilir.