• Dünya Yahudi topluluklarının iletişim dili olan İbranice öğretimini, Amerika ve Avrupa’ daki okulların da benimsediği, dijital uygulamalarıyla öğrencileri öğrenmeye motive eden, konuşma ağırlıklı NETA Programı ile yapıyoruz. Üniversitede lisans eğitimini İbranice yapmaya karan veren öğrencilerimiz için, Hebrew Üniversitesi Ulpan programını yürütüyoruz.

NETA’nın sunduğu dinleme metinleri, videolar ve diyalog alıştırmalarını ders materyali olarak kullanıyoruz. Dünya çapında 120 okulda kullanılan programın çalışma kağıtları, sınıf içi uygulamaları, ödevler ve sınavları, online olarak NETA merkezinden iletiliyor.

NETA Öğretmen Eğitimleri Programı

Öğrencilerin okuma, yazma, konuşma seviyelerini en üst seviyeye çekebilmek amacıyla eğitmenlerimiz yılda en az iki kere uluslararası eğitim programlarına katılıyorlar. Dünyanın farklı noktalarında, anadili İbranice olmayan öğrencilere eğitim veren eğitmenlerle bir araya geliyor, zorluk yaşadıkları alanlarda farklı bakış açılarını dinliyor ve yeni çözümler geliştiriyorlar.

Hebrew Üniversitesi Ulpan Programı

Hebrew Üniversitesi işbirliğinde yürütülen çalışma kapsamında 10. sınıf öğrencilerimizin tamamı Ulpan düzey belirleme sınavına giriyorlar. Ulpan programını seçen öğrenciler 11. sınıftan itibaren haftada 7 ders saati İbranice eğitimi alıyor ve 12.sınıftan Ulpan sertifikalarıyla mezun oluyorlar. 12. sınıfın sonundaki seviye sonuçlarına göre üniversitelerin İbranice yürütülen programlarına başvurabiliyorlar.