• Kültürümüzün geçmişten gelen en önemli unsurlarından biri olan, 21 ülkenin resmi dili, dünyanın en çok konuşulan ikinci dili olduğu söylenen İspanyolca’yı üçüncü yabancı dil olarak öğretiyoruz. Öğrencilerimizi Cervantes Enstitüsü’nün DELE sınavlarına hazırlıyoruz.

Derslerimizde öğrencilerimize temel dinleme, okuma, anlama, konuşma ve yazma becerileri kazandırıyoruz. Kendilerini rahat ifade edebilmeleri için gerekli olan sözcük bilgisini ve cümle kalıplarını, okuma kitapları, audiovisual çalışmalarla destekliyoruz. Öğrencileri film, video ve proje sunumları yapmaları için teşvik ediyoruz.

Cervantes Enstitüsü DELE Sınavları

Her yıl öğrencilerimiz Cervantes Dil Okulu’nun düzenlediği DELE Sınavları’na katılıyorlar. Liseden DELE  sertifikalarıyla mezun oluyorlar.

İspanyolca MUN (Model United Nation) Konferansları

İspanyolca MUN (Model United Konferansı) Konferansları

Konuşma dili İspanyolca olan, belli bir tema ve konu başlığı altında dünya sorunlarının tartışıldığı konferanslar için öğrencilerimiz, İspanyolca sunumlar ve videolar hazırlıyorlar.