• MOOC Programı, lise öğrencilerimizin, MIT, Duke, Stanford, Princeton gibi dünyanın seçkin üniversitelerinden online dersler almasına olanak sağlıyor.

MOOC Nedir?

MOOC Nedır?

MOOC (Massive Open Online Courses), belli bir yaş aralığı olmadan, dünyanın her yerinden milyonlarca insanın aynı dersi alıp, aynı ders hakkında tartışıp, ortak yeni fikirler geliştirmesine olanak tanıyan bir programdır. Bu program öğrencilere, farklı çalışma yöntemlerini ve bakış açılarını tanıma, yeni teknolojilerle tanışma ve geniş bir networke sahip olma fırsatını sunmaktadır.

MOOC Çalışmalarımız

Öğrencilerimizin ilgi alanlarına göre, yurtdışı online eğitim programlarına okulda aktif katılabilmeleri için seçmeli ders listemizi her yıl güncelleniyoruz. Haftalık ders programı içinde belirlenen saatte öğrencilerimiz ilgi alanlarına göre seçtikleri üniversitelerden online dersler alıyorlar. Bu dersleri tamamlayan ve sınavlarını geçenler dünya çapında üniversite sertifikaları ile lisemizden mezun oluyor.