• Bilim, teknoloji, matematik, mühendislik, sanat, müzik alanlarına ilgi duyan öğrencilerimizle yaratıcı projeler üzerine çalışıyor, ulusal ve uluslararası yarışmalara katılıyoruz. Öğrencilerimiz projelerini yarışma, sempozyum ve kongre ortamlarında bilim insanları ve bilime ilgi duyan yaşıtlarına sunuyorlar. Her yeni proje çalışması, öğrencilerimize yaşamlarına katkı sağlayacak farklı bakış açıları ve deneyimler kazandırıyor. Avrupa, Amerika, Hong Kong, Rusya’da düzenlenen First Step To Nobel Prize, Intel ve TÜBİTAK’a katılan öğrencilerimiz bronz, gümüş ve altın madalyalarla bizleri gururlandırıyorlar. Uluslararası projelerde kazandıkları ödüller, yurtdışı üniversitelerine başvuracak öğrencilerimizin kabul aşamasında önemli rol oynuyor.

Centropa Projeleri

Yahudi tarihini korumayı hedefleyen, Avrupa’da 20’den fazla ülke ile proje ortağı olduğumuz Centropa’nın her yıl belirlediği tema kapsamında, Yahudi kültürel değerlerini anlatan kısa filmler hazırlıyoruz. Avrupa’daki okulların öğrencileri ile birlikte yarışmalara katılıyor, ödüller kazanıyoruz.

Innovation- Fen Proje Yarışmaları

Fizik, kimya, biyoloji laboratuvarlarında danışman öğretmenler ile yaratıcı projeler üzerinde çalışıyor, prototipler hazırlıyoruz. Proje danışmanımız ile birlikte yarışma başvurularını yapıyor ve sunumlar gerçekleştiriyoruz

Bilişim Teknolojileri Proje Yarışmaları

Son dönem teknolojik sistemlerle donatılmış bilgisayar ve robotik atölyelerimizde danışman öğremenlerimizle tasarlıyor, kodluyor ve sunumlara, turnuvalara hazırlanıyoruz.

Genç Başarı Proje Yarışması

Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın liseli gençler arasında düzenlediği Girişimcilik Yarışması’na her yıl farklı bir proje ile katılıyor ve ödüller alıyoruz. Ödül alan girişimci ekiplerimiz projelerini Ticaret Fuarı’nda sergileme fırsatını buluyor.

Uluslararası Matematik Yarışmaları

Uluslararasi Matematik Yarış̧maları

Her yıl Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Yarışması’na hazırlanıyor, sınavlarda aldığımız derecelerle üniversitenin onur listesine girmeye hak kazanıyoruz.

Liseler Arası Müzik Yarışmaları

Liseler Arasi Müzik Yarışmaları

Ortaokul yıllarından itibaren piyano, gitar, keman, çello, yanflüt, trompet, arp, bateri gibi farklı enstrüman eğitimler alıyor, okulumuzda ve okul dışı etkinliklerde performansımızı sergiliyoruz.

Bienaller

Görsel Sanatlar atölyemizde farklı materyalleri kullanarak yaratıcılığımızı geliştiriyor ve özgün tasarımlar üretiyoruz. Bu tasarımlarla bienallere davet ediliyoruz