• Bilim, teknoloji, matematik, mühendislik, sanat, müzik alanlarına ilgi duyan öğrencilerimizle yaratıcı projeler üzerine çalışıyor, ulusal ve uluslararası yarışmalara katılıyoruz. Öğrencilerimiz projelerini yarışma, sempozyum ve kongre ortamlarında bilim insanları ve bilime ilgi duyan yaşıtlarına sunuyorlar. Her yeni proje çalışması, öğrencilerimize yaşamlarına katkı sağlayacak farklı bakış açıları ve deneyimler kazandırıyor. Avrupa, Amerika, Hong Kong, Rusya'da düzenlenen yarışmalarda, First Step To Nobel Prize, Intel'de, Türkiye Ulusal Fen Proje Yarışmaları'nda, TÜBİTAK’ta öğrencilerimiz bronz, gümüş ve altın madalyaları alarak bizleri gururlandırıyorlar. Bu çalışmalar yurtdışı üniversitelerine başvuracak öğrencilerimizin kabul aşamasında önemli rol oynuyor.

    Centropa Projeleri

    Centropa Projeleri

    Yahudi tarihini korumayı hedefleyen, Avrupa’da 20’den fazla ülke ile proje ortağı olduğumuz Centropa’nın her yıl belirlediği tema kapsamında, Yahudi kültürel değerlerini anlatan kısa filmler hazırlıyoruz. Avrupa’daki okulların öğrencileri ile birlikte yarışmalara katılıyor, ödüller kazanıyoruz.

    Innovation- Fen Proje Yarışmaları

    Innovation- Fen Proje Yarışmaları

    Fizik, kimya, biyoloji laboratuvarlarında danışman öğretmenler ile yaratıcı projeler üzerinde çalışıyor, prototipler hazırlıyoruz. Proje danışmanımız ile birlikte yarışma başvurularını yapıyor ve sunumlar gerçekleştiriyoruz.

    Bilişim Teknolojileri Proje Yarışmaları

    Bilişim Teknolojileri Proje Yarışmaları

    Son dönem teknolojik sistemlerle donatılmış bilgisayar ve robotik atölyelerimizde danışman öğremenlerimizle tasarlıyor, kodluyor ve sunumlara, turnuvalara hazırlanıyoruz.

    Genç Başarı Proje Yarışması

    Genç Başarı Proje Yarışması

    Lise öğrencilerimiz, gerçek şirket kurup yönetiyorlar. Hisse dağıtıp, sene sonunda şirketi kar veya zararla kapatıyorlar. Genç Başarı Eğitim Vakfı’nın sunduğu bu imkanla iş yaşamını deneyimliyorlar. Liseli gençler arasında düzenlenen Girişimcilik Yarışması’na katılıyorlar. 

    Yıllardır bu çalışmalara katılıyor ve ödüller alıyoruz. Ödül alan girişimci ekiplerimizle projeleri Ticaret Fuarı’nda sergileme fırsatını buluyoruz.

    Uluslararası Matematik Yarışmaları

    Uluslararasi Matematik Yarış̧maları

    Her yıl Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Yarışması’na hazırlanıyor, sınavlarda aldığımız derecelerle üniversitenin onur listesine girmeye hak kazanıyoruz.

    Liseler Arası Müzik Yarışmaları

    Liseler Arasi Müzik Yarışmaları

    Ortaokul yıllarından itibaren piyano, gitar, keman, çello, yanflüt, trompet, arp, bateri gibi farklı enstrüman eğitimler alıyor, okulumuzda ve okul dışı etkinliklerde performansımızı sergiliyoruz.

    Bienaller

    Bienaller

    Görsel Sanatlar Atölyemizde farklı materyalleri kullanarak yaratıcılığımızı geliştiriyor ve özgün tasarımlar üretiyoruz. Bu tasarımlarla Bienallere davet ediliyoruz.