• Kanada British Columbia Üniversitesi’nde (UBC) ‘de Makine Mühendisliği eğitimi gören mezunumuz Yosi Kohen Kutucu yeni bir buluşa daha imza attı.

Mezunumuz engelliler için tasarladığı MOUSE PROJESİ ile UBC’nin düzenlediği tasarım yarışmasında İKİNCİ OLDU.

UÖML’deki eğitimi süresince ulusal ve uluslararası yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil eden, First Step to Nobel Prize - Genç Nobel Ödülü Yarışması’nda “HONOURABLE MENTION” Ödülü’nü alan öğrencimizle gurur duyuyor, yeni çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Yurdışındaki mezunlarımız ve Proje Danışman Öğretmenimizin çalışmaları bugün medyada haber oldu. Kanada British Columbia Üniversitesi (UBC)’de okuyan ve MOUSE PROJESİ ile ikinci olan mezunumuz Yosi Kohen Kutucu’nun, Tesla Motors’da çalışan mezunumuz Serhan Delareyna’nın ve Proje Danışman Öğretmenimizin haber detayları için linklere tıklayınız.

Sözcü

Sabah