• Uluslararası Centropa Film Yarışması’nda öğrencilerimizin 3 filmi ödül aldı.

Centropa Okulu olarak öğrencilerimiz son dört yıldır, senaryolarını kendilerinin yazdığı ve filme aldıkları belgesellerle uluslararası Centropa Film Yarışması’na katılıyor ve ödüller alıyorlar. Bu yıl farklı kategorilerde 98 filmin yer aldığı yarışmada öğrencilerimizin 3 filmi ödül almaya layık görüldü. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

“Virtual Jewish Cookbook” Kategorisi’nde ortaokul öğrencilerimizin Kim Çakırkaya danışmanlığında hazırladığı "ALMODROTE DE KALAVASA " videosu “RUNNER UP” “İKİNCİLİK “ ödülü kazandı.

“My Community” Kategorisi’nde Engin Arık danışmanlığında lise öğrencimiz Sezer Yahyai 'nin yaptığı "KRISTALLNACHT" videosu “Runner up” “İKİNCİLİK” ödülüne layık görüldü.

“My Community” Kategorisi’nde lise öğrencimiz Emre Arditi'nin filme aldığı “THE ASSASSINATION OF WALTER RATHENAU” / "HONORARY MENTIONS” “ÜÇÜNCÜLÜK” ödülüne layık görüldü.