• Yaparak ve yaşayarak öğrenme modeli, konu ve yaş gruplarına özel planlanan etkinlikler çalışmalarımızın temelini oluşturuyor.

    Deneyler

    Deneyler

    Deneylerle, çocuklarımızda merak uyandırıyoruz. Sorgulama ve keşfetmenin zevkine varmalarını sağlıyoruz.

    Türkçe Drama

    Türkçe

    İletişim ve duygularını ifade etme becerilerini geliştiren çalışmalar yapıyoruz. Düzenli olarak okulumuza davet ettiğimiz tiyatrolar aracılığıyla çalışmalarımızı destekliyor, programımızın önemli bir kısmını kapsayan çevre ve toplum bilinci kavramlarını pekiştiriyoruz.

    İngilizce Drama

    İngilizce

    Okunan hikayelerdeki karakterlerin rollerine bürünüp canlandırmalar yapmalarını sağlayarak İngilizce dil gelişimlerini ve konuşma becerilerini destekliyoruz.

    Yoga Dersleri

    Yoga

    Rahatlama ve doğru nefes alma tekniklerini öğretiyor, uyum ve sabır gibi becerilerin gelişmesini hedefliyoruz.

    Kodlama - Algoritmik Düşünme Becerileri - Bilgisayar Çalışmaları

    Kodlama-Algoritmik

    Bilgisayar laboratuvarımızda bilgisayar okuryazarlığına hazırlanırken aynı zamanda yaş gruplarına özel bilimsel oyunlar ve etkinliklerle küçük yaştan itibaren kodlama ve algoritmik düşünce ile tanışıyorlar.

    Mutfak Etkinlikleri

    Mutfak

    Ölçme, farklı kavramları tanıma ve matematiğe giriş çalışmaları yapıyoruz. Beslenme ve hijyenin önemini vurguluyor, besinlerin özelliklerini öğretiyoruz.

    Satranç Çalışmaları

    Satranç

    Strateji kurabilme, planlı düşünebilme, analiz ve öngörü becerilerini geliştiriyoruz. Takım oyunu kurma ve işbirliği içerisinde hareket etme becerileri kazandırıyoruz.

    Seramik Dersleri

    Seramik

    Seramik ve el sanatları gibi etkinliklerle yaratıcılıklarını geliştiriyoruz.

    Müzik

    Müzik

    Farklı enstrümanlar aracılığıyla çocuklarımızın işitsel algısını, estetik ve ritim duygusunu geliştirmeyi hedefliyoruz. Müzisyenler, hayat hikayeleri ve farklı müzik türleri programımızın temelini oluşturuyor.

    Beden Eğitimi ve Spor Programı

    Beden

    Sağlıklı kas gelişimini destekleyen programımızda oyunlarla vücut- beyin koordinasyonunu geliştirici çalışmalar yapıyoruz. Takım oyunlarıyla arkadaşça rekabet, paylaşma değerlerini geliştiriyoruz.

    İngilizce Müzikal Çalışmaları

    İngilizce

    Her yıl anaokulu şenliğimizde İngilizce bir müzikali sergiliyoruz. Yıl boyunca müzikal eğitmenimizle İngilizce olarak çalışmalarını sürdüren öğrencilerimiz, Alice in Wonderland, Noah’s Ark, Toy Story ve Peter Pan gibi çocuk müzikallerini sahneliyorlar.

    Sanat Çalışmaları ve Kültürel Çalışmalar

    Sanat

    Dünyaca ünlü ressam ve sanatçıların hayatlarını ve eserlerini inceliyor, ünlü eserleri kendi yorumlarıyla resmediyorlar. İstanbul’daki güncel sergi ve bienal gezileri ile çalışmalarımızı destekliyoruz. Okulumuzun resim galerisinde sergi açan sanatçılarla tanışıp söyleşiler yapıyor, edebiyat dünyasından önemli isimlerin katıldığı “Sanatçılarla Buluşma Günleri”’ndeki imza günlerine katılıyorlar.

    Geziler

    Geziler

    Eğitim programı kapsamında her ay farklı gezilere katılıyorlar.

    Partiler

    Partiler

    Temalar, özel günler ve haftalar çerçevesinde partiler organize ediyoruz. Özel dekore edilmiş odalar, kıyafetler ve güne özel materyallerle planlanan oyunlarla yeni keşiflerin peşinde koşuyorlar.