• “Yaşayan Değerler Eğitimi” ile saygı, sevgi, paylaşma, arkadaşlık kavramlarını pekiştiriyoruz.

Değerler Eğitimi

Değerlerimiz, kültürümüzle ilgili hikayeler, şarkılar öğreniyor, videolar ve oyunlarla bilgilerimizi pekiştiriyoruz.

Sosyal sorumluluk bilinci kazanmak ve bu bilinci geliştirmek amacıyla kurum ziyaretleri organize ediyor, etkinlikler düzenliyoruz.

Bayramlar ve Kutlamalar

Bayramlarımızın hikâyelerini dinleyerek, görsel materyallerle hazırlanan eğlenceli etkinliklere katılıyoruz.İlkokul ve ortaokul öğrencilerimiz tarafından hazırlanan tiyatro gösterilerini izleyerek öğreniyoruz.

Sukot, RoşAşana, Hanuka, Purim, Pesah, Şavuot, bayramlarını sınıf içi etkinliklerle kutluyoruz. Eğlenceli faaliyetler ve kutlamalarla bayramların coşkusunu bir arada yaşıyoruz.