• Anaokulundan liseye kadar uyguladığımız, fen, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematiği içinde barındıran STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics) Eğitim Modeli ile disiplinler arası bilgi transferi yapıyoruz. Araştırmaya yönelik çalışmalarla öğrenmenin kalıcı olmasını sağlıyoruz. Bu sistemle, öğrencilerimiz, çözüm ve üretim sürecinin her aşamasını deneyimliyor farklı bakış açıları kazanıyorlar.

    Disiplinler Arası Çalışmalar

    Disiplinler Arası Çalışmalar

    Yeni bir konuyu öğrenirken matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerinde öğrendiklerimizi teknoloji, tasarım ve mühendislik ile ilişkilendiriyor, yeteneklerimizle birleştiriyor, farklı konularda fikirler, projeler ve ürünler ortaya çıkarıyoruz. Bu süreç bilginin kalıcı olmasını destekliyor ve daha önceki bilgileri tekrarlayıp, kullanma fırsatını sunuyor.

    Lego Çalışmaları

    Lego Çalışmaları

    Lego Education setleriyle Matematik ve Türkçe derslerinde sürekli, aktif öğrenme isteği ve heyecanı yaratıyoruz. Türkçe derslerinde Lego Education Story Starter setleriyle, okuduğumuz hikâyeleri yorumluyor ve yaratıcı yazma becerilerini geliştiriyoruz. Matematik derslerinde Lego Education More To Math setleriyle dört işlem, eldeli toplama, basamak ve sayı değerlerini bulma, problem çözme, grafik oluşturma ve grafik okuma çalışmaları yapıyoruz.

    Anlık Görev Çalışmaları

    Anlık Görev Çalışmaları

    Anlık görev çalışmalarını 1 - 4. sınıf aralığındaki öğrencilerimizin tamamı ile yaş özelliklerini dikkate alarak zaman yönetimini desteklemek, öğrencileri yaratıcı düşünmeye, risk almaya, odaklanmaya teşvik etmek amacıyla yapıyoruz.

    Maker Ve Robotics Çalışmaları

    Maker Ve Robotics Çalışmaları

    Maker laboratuvarlarımızda, maker teknolojisi ile oyunlar, elektronik devreler, hologramlar, 3D tasarımlar hazırlıyor; matematik, fen, teknoloji ve sanatın bir arada kullanıldığını deneyimliyoruz.

    STEAM Etkinlikleri

    Destination Imagination Yarışması (DI)

    Destination Imagination Yarışması (DI)

    Problem çözme becerilerini geliştiren ve yarışma dili İngilizce olan DI’ın ulusal ve uluslararası ayağındaki yarışmalarına katılıyor, başarılı dereceler alıyoruz.

    Dünya Kodlama Haftası

    Dünya Kodlama Haftası

    Tüm dünya ile birlikte kodlama etkinliklerine katılıp sertifikalar alıyoruz.