• Sporu seven ve yaşam biçimi olarak benimseyen öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Düzenli olarak organize ettiğimiz outdoor etkinlikler aracılığıyla fiziksel beceriler kazanmalarını sağlıyor, takım çalışması ve yardımlaşma konularında eğitimler veriyoruz.

Öğrencilerimize derslerde basketbol, voleybol, badminton, futbol, atletizm, masa tenisi, korfbol ve kinball dallarında temel bilgi ve beceriler kazandırıyoruz.

Sporcu Konuklarımız

Krav Maga, Squash, Eskrim, Okçuluk vb. farklı spor branşları ile tanışmalarını sağlamak amacıyla profesyonel sporcuları okulumuzda ağırlıyoruz.

Uludağ Kayak Kampı

Her yıl Uludağ’a düzenlediğimiz kampımızda öğrencilerimiz Türkiye Kayak Sporu antrenörlerinden kayak eğitimi alıyorlar.

Mini Survivor Kampı

Doğayı tanıyor, teknoloji yardımı olmadan doğal yaşam içerisinde bireysel ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyoruz. Dayanıklılık, mücadele kavramlarını yaşayarak deneyimliyoruz.

Trekking Yürüyüşleri

Doğal ortamlardaki yürüyüş parkurlarında doğanının matematiği ve ritmi öğrencilerimize yeni fikirler ve buluşlar konusunda ilham kaynağı oluyor.