• “Çocuklarımız güven duydukları yetişkinlerin eşliğinde, ayrılma kaygısı olmaksızın oyun oynayarak hayatı öğrenmeye başlıyorlar.”

    10-15 ay ve 16-24 ay aralığında anne, baba, anneanne, babaanne ve dedeleri ile programa katılan en miniklerimiz, oyun guruplarında eğitmenlerimiz eşliğinde hikâyeler dinliyor, şarkılarla ritim tutuyor, sesleri taklit ve takip ederek öğrenmenin ilk adımlarını atıyorlar.

    Yıllardır programı yürüten tecrübeli öğretmen kadromuz düzenli olarak araştırmaları takip ediyor, eğitim programımızı farklı materyallerle zenginleştiriyorlar. Bu gruplarda ebeveynler, çocukları ile etkin ve verimli zaman geçirme, oyunla eğitim uygulamaları hakkında bilgileniyorlar.

    Anaokulu 2 yaş sınıfı Ebeveynli Oyun Grubu’nun (EOG) devamıdır.

    1,5 yaşında ebeveyn gözetiminde Ebeveynli Oyun Grupları'nda kazandıkları olumlu deneyimlerle zenginleşen çocuklarımızın 2 yaş sınıfında anaokulu ortamına bağımsız olarak daha kolay uyum sağladığını gözlemliyoruz.

    Baby Gym

    Baby

    Jimnastik ve dans etkinlikleri ile kaba motor becerilerini geliştiriyor, kum ve su oyunlarıyla eğleniyorlar.

    Duyusal Oyunlar & Messy Play

    Duyusal

    Sensory Play” ve “Messy Play” programları ile yaratıcılıklarını ve ince motor becerilerini geliştiriyorlar.

    Rehber Danışmanlık Desteği

    Rehber

    Duygusal gelişimleri, anaokulu rehber danışmanımız tarafından takip ediliyor. Ebeveynler, çocuklarıyla verimli zaman geçirirken, onların gelişimlerine katkıda bulunacak yöntemler konusunda bilgi sahibi oluyorlar.