• Matematik derslerinde öğrencilerimizin bir probleme değişik açılardan bakmaları, neden-sonuç ilişkileri ve akıl yürütme becerileri geliştirmeleri, temel bilgilerini kullanarak yeni bilgiler, fikirler üretebilmeleri için çalışmalar yapıyoruz. Derslerde öğrendikleri bilgilerle günlük yaşam arasında bağ kurmaları ve bilgiyi transfer edebilmeleri için etkinlik programları hazırlıyor ve proje çalışmaları için teşvik ediyoruz. Doğruya ulaşmanın birçok yolu olduğunu gösteriyor, soyut bir ders olan matematiği somutlaştırıyoruz.

Somut materyaller ve dijital uygulamalar içeren matematik programımız ile öğrencilerimize üst düzey düşünme becerileri kazandırmayı hedefliyoruz. Planlama, stratejik ve yaratıcı düşünme ile mantıksal muhakeme becerilerini destekleyen çalışmalar yürütüyoruz.

Matematik Yarışmaları

Matematik YarışmalarıMatematik Şampiyonaları’na hazırlanan öğrencilerimiz, Türkiye genelinde dereceler elde ediyorlar.

Etkinlikler

Matematik sabit Pi 3.14 sayısını 14 Mart’ta tüm dünya ile birlikte eğlenceli etkinliklerle kutluyoruz. Öğrencilerimiz STEAM çalışmaları kapsamında hafta boyunca farklı etkinliklere katılıyorlar.