Yahudi Kültürü Eğitimi-Din ve Ahlak Bilgisi derslerimiz kapsamında değerlerimizi, geleneklerimizi, tarihimizi, kültürümüzü öğreniyoruz. Geziler, okulumuzda düzenlenen bayram etkinlikleri, okuduğumuz kitaplarla öğrendiklerimizi pekiştiriyoruz.

Yahudi Kültürü Eğitimi

Din, dil, tarih, kültür eğitimi, geleneklerimizin yaşatıldığı bayram kutlamaları ile öğrencilerimize köklü ve zengin kültürümüzün farklı bakış açılarını sunuyoruz. Türkçe, Sosyal Bilgiler, İngilizce, Müzik, Görsel Sanatlar derslerimizde disiplinler arası işbirliği ile çalışmalar yapıyoruz. Türkçe ve İngilizce okutulan kitaplar aracılığıyla tarihsel empati becerilerini geliştiriyor, Görsel Sanatlar derslerinde farklı materyallerle yapılan sanatsal çalışmalarla bilgilerin kalıcı olmasını sağlıyoruz.

Geziler

Tarihte farklı kültürlerin iç içe yaşadığı, kültürel ve tarihi dokusunu günümüzde de halen koruyan İstanbul’un nadide semtlerine geziler düzenliyoruz.

Kültürel Sergiler

Dünyada dolaşan ve İstanbul’da sergilenen tarihi, kültürel ve sanatsal sergileri geziyoruz. Bazı sergilere ev sahipliği yapıyoruz.