• Sporu seven ve yaşam biçimi olarak benimseyen öğrencilerimizi farklı spor dalları ile tanıştırıyor, ilgi duydukları dallarda kendilerini geliştirmeleri için fırsatlar sunuyoruz.

Öğrencilerimize sporla ilgili temel bilgi, beceri, tavır ve çalışma disiplini eğitimi veriyoruz. Derslerde futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, korfbol ve kinbol dallarında temel bilgi ve beceriler kazanıyorlar.

Sporcu Konuklarımız

Krav Maga, Squash, Eskrim, Okçuluk vb farklı spor branşları ile tanışmalarını sağlamak amacıyla profesyonel sporcuları okulumuzda ağırlıyoruz.

Uludağ Kayak Kampı

Her yıl Uludağ’a düzenlediğimiz kampımızda öğrencilerimiz Türkiye Kayak Sporu antrenörlerinden kayak eğitimi alıyorlar.

Mini Survivor Kampı

Mini Survivor Kampı ile, doğayı tanıma, deneyimleme ve teknoloji yardımı olmadan doğal yaşam içerisinde bireysel ihtiyaçlarını karşılama ortamı sağlıyoruz.

Trekking Yürüyüşleri

Doğal ortamlardaki yürüyüş parkurlarında doğanının matematiği ve ritmi öğrencilerimize yeni fikirler ve buluşlar konusunda ilham kaynağı oluyor. Okulca her yıl trekking etkinlikleri düzenliyoruz.