• Bilimsel konulara ilgi duyan, araştıran, analiz edebilen, bilgiye dayalı kararlar alabilen bireyler olarak yetişebilmeleri için öğrencilerimize bilimsel yaklaşım eğitimleri veriyoruz. Yeni ve yaratıcı fikirleriyle laboratuvarlarımızda projeler geliştirmeleri için teşvik ediyoruz. Öğrencilerimiz günlük hayatla bağlantılı projeleriyle ulusal ve uluslararası yarışmalarda Türkiye’yi ve okulumuzu başarıyla temsil ediyor, bronz gümüş ve altın madalyalar kazanıyorlar.

Öğrencilerimizin bilim ve fen konularına ilgi duyması, merak ederek keşfetmenin, öğrenmenin peşine düşmesi için laboratuvar ve proje çalışmaları yürütüyoruz. Bilimsel raporlama ve sunum teknikleri üzerine eğitimler veriyoruz.

Proje Çalışmaları

Takım olma, işbirliği içinde düşünme, ürün geliştirme ve problemlere çözüm bulma yeteneklerini arttırıyoruz.

Ulusal Yarışmalar

Fen proje takımlarımız, yıl boyunca, danışman öğretmenimizle yürüttükleri bilimsel projelerle, düzenli olarak TÜBİTAK, Bayer, Teknofest, Youth Science Meeting gibi yarışmalara katılıyorlar.

Uluslararası Yarışmalar

Uluslarası Yarışmalar

Proje takımlarımız Amerika ve Avrupa’nın farklı ülkelerinde düzenlenen uluslararası yarışmalara başvurularını yapıyorlar. Yurtdışındaki yarışma şartlarına uygun olarak projelerinin prototiplerini hazırlıyor ve sunum teknikleri eğitimi alıyorlar.