• Yaratıcı, evrensel, sanata değer veren, güncel sanatı takip eden, entelektüel bireyler olarak yetişmeleri için sanatsal çalışmalar yürütüyor, sanat çalışmaları ile hayal kurmanın keyfi hep yanlarında olsun diye çalışıyoruz.

Derslerde, sanatçıları, akımları, çağdaş sanat yapıtlarını tanıtıyoruz. Eser okuma örnekleri ile sanata yaklaşmayı, anlamayı yorumlamayı öğretiyoruz. Farklı materyallerle kendi eserlerini yaratmaları için öğrencilerimizi teşvik ediyoruz.

Resim Galerimiz

Her ay, okulumuzun resim galerisi, alanlarında başarılı sanatçılara ve eserlerine ev sahipliği yapıyor. Sergi süresince öğrencilerimiz sanatçılarla buluşup, eserlerini tanıma ve yorumlama fırsatını buluyor.

İzi Erbeş Resim Yarışması

Her yıl belli bir tema çerçevesinde resim çizen ve özgün şiirler, kompozisyonlar yazan öğrencilerimiz farklı ödüllerle motive ediliyor.

İstinye Park Resim Sergisi

23 Nisan Şenlikleri kapsamında İstanbul’un seçkin okullarının katılımıyla gerçekleşen sergiye ev sahipliği yapıyoruz. Grup çalışmalarının ağırlıklı olduğu sergide, öğrencilerimizle işbirliği içerisinde ortak projeler üretiyoruz.

Sanat Şöleni

Nahum Sanat Festivali

Yıl boyunca öğrencilerimizin Görsel Sanatlar derslerinde deneyimledikleri farklı teknikteki çalışmalar bu sergide ailelerle buluşuyor.

Geziler

İstanbul’un müzelerini, çağdaş ve güncel sergilerini sanat öğretmenlerimizle birlikte geziyor, özgün eserlerimizle Bienallere katılıyoruz.