• Öğrencilerimizin yabancı dili sevmeleri, içselleştirmeleri, günlük yaşamda anadili gibi kullanabilmeleri için “Active English Learning Programı”nı uyguluyoruz. Çalışmalarımızı, okuma ve konuşmayı teşvik eden online yazılım programlarının yanı sıra STEAM, Mind Games, Art & Creativity, Drama gibi İngilizce yürütülen ek derslerle zenginleştiriyoruz. Anadili İngilizce olan öğretmenlerimizle yürütülen eğitimle öğrencilerimiz doğru telafuz ve aksan konusunda da gelişiyor.

Language Arts derslerinde dil bilgisi kalıplarının günlük yaşamda kullanım şeklini öğreniyoruz. Reading Zone saatlerinde sınıflarda okuduğumuz kitapları tiyatral formlarda birbirimize sunuyoruz. Online Reading (RAZ Kids) dijital kütüphanede okuduğumuz kitaplar üzerinden drama ve eleştirel düşünme çalışmaları yapıyoruz. Writing derslerinde İngilizce bilgi ve becerileri geliştirici yazı çalışmaları yapıyoruz.

English Learning Program

STEAM, Drama, Mind Games, Arts & Creativity çalışmalarını İngilizce olarak yapıyoruz. Dil kullanımını günlük yaşamda kullanmalarına olanak sağlayan bu çalışmalar ile öğrencilerimize İngilizceyi konuşabilecekleri ortamlar sunuyoruz. Böylece kalıcı ve akıcı olmasını sağlıyoruz.

Cambridge Assesment Exams

ambridge Assesment Exams

Öğrencilerimiz ilkokulda, İngilizce okuma, dinleme, konuşma ve yazma becerilerini değerlendiren A1 Movers, A2 Flyers sınavlarını alıyor, ortaokulda KET (A2 Key for Schools), PET (B1 Preliminary for School) , FCE (B2 First for Schools) uluslararası yeterlilik sınavlarına giriyorlar.

Etkinlikler

Quiz Show & Spelling Bee gibi yarışmalar, English Week gibi haftaya yayılan eğlenceli etkinliklerle dil becerilerini geliştiren çalışmalar düzenliyoruz. Okulumuzda düzenlenen kitap fuarları ile İngilizce kitap okuma alışkanlığı kazandırıyoruz.

Destination Imagination Yarışması

Yaratıcı düşünmeyi teşvik eden ve yarışma dili İngilizce olan bu organizasyona öğrencilerimiz dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle birlikte katılıyor. Ulusal yarışmalarda Türkiye derecelerine sahip DI Takımımız iki yıl üst üste Amerika Finali’ne gitmeye hak kazandı.