• İbraniceyi sevdirmek ve konuşmaya teşvik etmek için birçok ülkede uygulanan, konuşma ağırlıklı NETA ve Halav Udvaş Programlarını kullanıyor, öğrencilerimize İbranice okuma, yazma ve konuşma becerileri kazandırmayı hedefliyoruz.

İlkokul İbranice Programı kapsamında metin okuma, anlama, yazma çalışmalarını günlük konuşma diyalogları üzerinden yapıyor, eğlenceli etkinlikler ve materyallerle programımızı destekliyoruz.

Halav Udvaş Programı

Program kapsamında 1 - 2 ve 3. sınıflarımız kuklalar, flash kartlar, görsel materyaller, oyunlar ve şarkılarla İbranice ile tanışıyorlar.

NETA Programı

Neta Programı

4. sınıftan itibaren, dünya çapında 120 okulda uygulanan NETA Programı kapsamında öğrencilerimiz günlük konuşma diyalogları, metin okuma - anlama, yazı çalışmaları ile İbraniceyi içselleştiriyorlar.

Etkinlikler

Jitap oyunları - Disiplinler arası konu bazlı oyunlar, Spelling Bee Yarışmaları - İbranice heceleme yarışması, Yom İvrit - drama performansları, Hebrew Week - karaoke , kutu oyunları haftası gibi etkinliklerle programımızı zenginleştiriyoruz.

Bayram Kutlamaları

Bayramların hikayelerini, sembollerini derslerde öğreniyor, yaş gruplarına göre özel planlanan program çerçevesinde tiyatro ve drama çalışmaları yapıyoruz.