• 21.yy’a öğrenci yetiştiren çağdaş bir eğitim kurumu olmanın sorumluluğu ile hızla değişen teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ediyor, fiziksel altyapımızda sürekli dönüşümler ve güncellemeler yapıyoruz. Eğitmenlerimiz teknolojik eğitimler alıyorlar. Öğrencilerimizin dijital dünyanın gerektirdiği kazanımları yakalayabilmeleri ve içselleştirmeleri için çalışmalar yürütüyoruz.

Temel bilgisayar okuryazarlığı, MS Office Programlama ve kodlama eğitimleri alan öğrencilerimiz, derslerde tableti öğretim materyali olarak aktif kullanıyorlar. Dijital vatandaşlık konusunda eğitimler veriyor, internet güvenliği, etiği ve siber zorbalık konularında bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz

Bilge Adam Genç Akademisi İşbirliği Çalışmaları

Bilge Adam Genç Akademisi İşbirliği Çalişmalari

Bilge Adam eğitmenleri tarafından verilen bu eğitimlerde öğrencilerimiz “Game Design- Cinematics, Creative Design & Visual Effects ” eğitimleri alıyorlar. Bu eğitimler aracılığıyla ileride iş yaşamında onlara fayda sağlayacak Unity, Illustrator gibi programları öğrenirken, hayal kurarak oyun kurgulamayı, yarattıkları karakterlerle çizim, tasarım yapmayı, çekilen bir videoya görsel efektler eklemeyi, video montajı yapmayı öğreniyor ve kodlama becerilerini geliştiriyorlar.

Uluslararası Yarışma / Hour Of Code

180 ülkede ve 45 ayrı dilde gerçekleşen “Hour of Code” etkinliği haftasında tüm dünya öğrencileri ile birlikte aynı anda kodlama etkinliklerine katılıyoruz. Bu çalışmalar uluslararası bir sertifika ile belgelendiriliyor.