• Müziğin insan yaşamına anlam katan ve kişisel gelişimini zenginleştiren bir unsur olduğuna inanıyor, bu bilinci öğrencilerimize aktarmak için çalışmalar yürütüyoruz. Ulusal ve uluslararası müzik kültürüne sahip, en az bir müzik aleti çalabilen, sanatın birleştirici gücüne inanan, koro ve orkestra çalışmaları ile müziği içselleştiren, bilinçli, kültürlü dinleyiciler olarak yetişmeleri için öğrencilerimizi teşvik ediyoruz.

Öğrencilerimizin ses, ritim, kulak hafızalarının gelişmesi için çalışmalar yürütüyor, müzik derslerimizde, istek ve yetenekleri doğrultusunda koro, gitar ve keman olmak üzere üç ayrı grupta müzik eğitimi veriyoruz.

Koro Çalışmaları

Türkçe eserlerin yanı sıra öğrencilerimiz evrensel müzik anlayışı ile farklı dillerdeki şarkıları seslendiriyor, okul orkestramıza eşlik ediyorlar. Koro ve orkestra çalışmalarını birlikte yapan öğrencilerimiz ortak hareket etmeyi, beyin ve vücut koordinasyonlarını kullanabilmeyi öğreniyorlar.

Orkestra Çalışmaları

Müzik dersleri ve gün sonu çalışmalarında piyano, keman, çello, gitar, vurmalı çalgı, arp, trompet, yan flüt gibi enstrümanları çalan orkestra öğrencilerimiz bayram kutlamaları, törenler ve yıl sonu Sanat Şöleni'nde performanslarını sahneliyorlar.

Kulüp ve Gün Sonu Çalışmaları

Piyano, keman, çello, gitar, vurmalı çalgı, arp, trompet, yan flüt gibi müzik aletlerini çalabilmeleri için öğrencilerimizle bireysel ve grup dersleri yapıyoruz.

Yıl Sonu Sanat Festivali

Yıl Sonu Sanat Şöleni

Eğitim dönemi süresince müzik ve enstrüman eğitimi alan öğrencilerimiz yıl sonunda Sanat Şöleni'nde performanslarını sahneliyorlar.