• 11. sınıftan itibaren akademik derslerin yanı sıra ilgi alanlarına ve üniversite hedeflerine göre aldıkları seçmeli derslerle öğrencilerimiz, kariyerleri yolunda bilinçli adımlar atıyorlar.

Kod Yazma

Algoritmik düşünme becerilerini arttırmak, ileri düzeyde bilgisayar becerisi kazanmalarını sağlamak amacıyla oluşturduğumuz program çerçevesinde öğrencilerimiz, Python, C++, Java, gibi farklı yazılım dillerini öğreniyorlar.

MOOC (Massive Open Online Courses)

MOOC ile lise öğrencilerimiz MIT, Duke, Stanford, Princeton gibi dünyanın seçkin üniversitelerinden online dersler alıyor ve liseden bu üniversitelerin eğitim sertifikalarıyla mezun oluyorlar.

İşletme

İş dünyasından bir uzman danışmanlığında yürütülen bu derste, çağdaş işletmeciliğin temel ilkelerini ele alıyor,  teorik bilgileri kullanarak projeler üretiyorlar. Her ay, iş dünyasının farklı ve başarılı isimleri derslerine konuk konuşmacı olarak davet ediyor, onları dinliyor ve sorularını yöneltiyorlar. Networklerini geliştiriyorlar.

Müzakere – Arabuluculuk

Temel müzakere tekniklerini öğreniyor, deneyimliyor, konulara farklı bakış açıları ile bakmayı ve hedefe odaklı çözüm üretmeyi öğreniyorlar.

Seçmeli İngilizce

Araştırmalar, akademik makale taramaları, tartışmalar, sunumlarla dil becerilerini üst düzeye getiriyorlar.

Seçmeli İspanyolca

DELE Sınavlarına yönelik ek çalışmalarla dil seviyelerini arttırıyorlar. İspanyolca MUN çalışmaları yürütüyorlar.

Seçmeli İbranice

İbranice dilinde, Ulpan seviyelerini üst düzeye taşımak üzere okuma, dinleme, yazma çalışmaları yapıyorlar. İbranice eğitim veren üniversitelerde okumak üzere hazırlık yapıyorlar.

Seçmeli İbranice