• Çevresine duyarlı, sorumluluklarını bilen, bu anlayışı benimsemiş, sosyal yaşamın içinde kişilikleri, değerleriyle sayılan bireyler olarak yetişmeleri için eğitimler veriyoruz.

Değerler Eğitimi

Okul programı kapsamında ve rehberlik derslerinde sevgi, saygı, sorumluluk, adalet, arkadaşlık, dürüstlük, güven, alçakgönüllülük, empati, zorbalıkla mücadele kavramları üzerinde tartışıp, kazanımlarını davranışa dönüştürebilmeleri için çalışmalar yapıyoruz.

Bayram Kutlamaları

Tarihimizin, kültürümüzün ve geleneklerimizin yüzyıllardır nesilden nesile aktarılmasında önemli rol oynayan bayramlarımızı kutluyor, hikayelerini zenginleştirilmiş bir program çerçevesinde öğrencilerimize sunuyoruz. Farklı materyallerle yapılan, uygulamalı sanatsal çalışmalarla bilgilerin kalıcı olmasını hedefliyoruz.